Thursday, May 18, 2006

Mama..

Dated 14th may ago.. it was mothers day.. i was able to be back at home to wish my beloved mum a happy mothers day..

mama,

abg nak mintak maaf banyak kat mama atas segala kesalahan abg kat mama selama ni.. abg tau abg tak cukup baik untuk mama, tapi abg akan cuba buat terbaik untuk mama sebagai anak sulung mama.. abg gak nak mintak maaf kat mama sebab abg penah flunk kat university dulu.. abg tau, abg banyak main² dulu, tak pernah nak study serius.. tapi, abg takkan kecewakan mama dah kali ni..

abg gak nak mintak maaf, sebab selama ni abg tak penah bagi apa² kat mama.. susahkan mama lagi ada laa.. mama kena tanggung makan minum abg selama 24 tahun neh, termasuk la sampai abg kerja.. abg gak nak mintak maaf kat mama, sebab kadang² mama kena tanggung bayar keta abg yg mahal tuh.. takpa, insyaAllah, abg akan cuba dapatkan kerja baru dengan degree yang abg ada.. abg nak tanggung mama plak lepas ni..

abg dah tatau nak tulih apa, tp abg ada banyak sgt nak ckp ngan mama.. apa pun mama, abg mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki abg, halalkan makan minum abg, susu yang mama bg abg minum dari abg lahir, kesakitan yang mama tanggung 9 bln 10 hari utk kandungkan abg.. abg hargai sgt² sampai akhir hayat abg.. akhir kata dari abg, abg sayangkan mama sangat².. i love u mama..

anakmu,
firdaus

1 comment:

sarahalaxander18008343 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.